قیمت 12 کیلو
قیمت 14 کیلو
قیمت 14 کیلو
لیست قیمت لوله برق پلی آمید با توجه به سایز و وزن لوله پلی آمید متغییر نیز می باشد. این کالای برقی از مواد پلاستیکی تولید شده که قیمت آن را در مقایسه با نمونه پی وی سی به مرتب کمتر می نماید.
طبق توصیه اداره استاندارد و ناظرین برق استفاده از اجناس و مصالح نسوز الزامی است. لذا لوله برق پلی آمید از سایز 13 (20) به دلیل استفاد از مواد پلاستیکی در آن از نظر استانداردی رد می گردد. و استفاده از این کالا ممنوع بوده زیرا پلاستیک درون آن قابل اشتعال است. و به گسترش آتش کمک می کند.
قیمت لوله و اتصالات برق در انواع لوله خم سرد، خم گرم، گالوانیزه (فلزی) و لوله پلی آمید برق متفاوت است. نوع مواد مورد استفاده در تولید آن و حجم تولید خود عامل دیگری برای مشخص کردن قیمت می باشد. از اینرو استعلام قیمت در این محصولات با توجه به نوع نیاز شما در ساختمان مشخص می گردد.
در این نمونه به دلیل استفاده از مواد پلاستیکی آسیاب شده در آن، قیمت کمتری را نسبت به سایر لوله های دیگر شاهد هستیم. در واقع قیمت لوله برق پلی آمید در مقایسه با سایر نمونه ها از همه کمتر بوده و با توجه به سایز و وزن آن فی را در بازار تعیین می نمایند.
صرفه اقتصادی در استفاده از این محصول برای سازندگان بسیار مناسب می باشد. در صورتی که در منطقه ساخت، ناظرین سخت گیریهای لازم را اعمال نکنند؛ می توان لوله پلی امید قیمت را خریداری کرد. با توجه به صرفه اقتصادی در این کالا پایپ پی وی سی pipepvc استفاده از آن را به دلیل عدم استاندارد توصیه نمی کند.
لوله برق پلاستیکی یکی از اجزای کلیدی در سیستم های برقی مدرن است. این لوله ها، برق را از نقطه به نقطه منتقل میکنند و به عنوان یک جایگزین مناسب برای لولههای فلزی در برقراری اتصالات برقی استفاده میشوند. این مقاله به بررسی لوله برق پلاستیکی، مزایا، انواع، نحوه نصب و کاربردهای آن میپردازد.
آشنایی با لوله های الکتریکی پلاستیکی:
لوله برق پلاستیکی یک نوع لوله است که به منظور حفاظت از سیمها و کابلهای برق در برابر آسیبها و خطرات حاکم بر محیط نصب مورد استفاده قرار میگیرد. این لولهها از مواد پلاستیکی با خواص الکتریکی و مکانیکی مناسب ساخته میشوند.
انواع مختلف لوله پلاستیکی شامل:
لوله برق پلاستیکی PVC یکی از رایجترین نوع لولههای برق پلاستیکی است. این نوع لوله دارای خواص عایق الکتریکی بالا و مقاومت در برابر حرارت، آب، و آفتاب است. به دلیل امکان انعطافپذیری و آسانی نصب، از این لوله برای سیستمهای برقی داخلی استفاده میشود.
لوله برق پلاستیکی HDPE (High-Density Polyethylene) یک لوله با چگالی بالا و مقاومت فشاری خوب است. این نوع لوله معمولاً در برابر آب، مواد شیمیایی و خوردگی مقاومت میکند و برای نصب در فضاهای خارجی مناسب است.
لوله برق پلاستیکی RNC یا Conduit غیرفلزی و سفت یک گزینه ایدهآل برای برقراری اتصالات برقی در محیطهای با خطر احتراق است. این لوله به دلیل مقاومت در برابر حرارت، مواد شیمیایی و خوردگی، در صنایع نفت، گاز و شیمی کاربرد دارد.
لوله برق پلاستیکی FNC یا Conduit انعطاف پذیر غیرفلزی است که برای نصب در محلهایی که نیاز به انعطاف بیشتری دارند، مناسب است. این نوع لوله امکان انتقال برق در اماکنی با منحنیها و زوایای مختلف را فراهم میکند.
استفاده از لوله برق پلاستیکی در سیستم های برقی دارای مزایا و امتیازاتی است. به برخی از این مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
نصب لوله برق پلاستیکی به دقت و به روش صحیح انجام شود، میتواند به دوام و کارایی سیستم برقی کمک کند. مراحل کلی نصب لوله برق پلاستیکی عبارتند از:
لوله برق پلاستیکی در بسیاری از برنامهها و صنایع مورد استفاده قرار میگیرد. برخی از کاربردهای اصلی آن عبارتند از:
دستورالعمل های نگهداری و ایمنی:
برای حفظ عملکرد بهینه سیستم برقی با استفاده از لوله برق پلاستیکی، به مراعات مراحل نگهداری و رعایت دستورالعملهای ایمنی زیر توجه کنید:
لیست قیمت لوله برق پلی آمید از سایز 20 یا 13 در مقایسه با سایر نمونه های لوله پلیکا برقی اصلی ترین ویژگی آن بشمار می آید. همچنین این موضوع موجب کاهش هزینه ها در تاسیسات برقی ساختمان شده و صرفه اقتصادی بالایی دارد. پوشش تمامی سایزهای استاندارد برقی خود ویژگی دیگر بحساب می آید.
نشکن بودن و مقاومت در برابر فشار از دیگر ویژگی های این محصول لاله زار نیز می باشد. همچنین وجود اتصالات از جنس پلاستیک با کیفیت بالا و تولید تزریقی خود ویژگی مهمی می باشد. نصب این محصول درمقایسه با سایر نمونه ها آسان بوده و سرعت کار در ایجاد زیر ساخت تاسیسات برقی ساختمان را بالا می برد.
سلسله محصولاتی که بصورت جداگانه از لوله استاندارد خریداری شده؛ اتصالات لوله نیز نامیده می شود. این اتصالات جهت برقراری ارتباط لوله با قطعات دیگر نیز می باشد. استفاده از این نوع محصولات در سیستم تاسیسات برق ساختمان امری حائز اهمیت بوده، و موجب افزایش ایمین و نظم دهی به کار می شود.
بطور کلی اتصالات لوله پلی آمید برق به دو بخش تقسیم بندی می گردد. مورد اول اتصال میان دو لوله نیز بوده، که از تحت عنوان بوشن و زانویی یاد می نمایند. مورد دیگر که اصلی ترین بخش بوده شامل اتصال لوله به سایر قطعات است. این قطعات بخش نهایی خروجی سیم در سازه های ساختمانی و صنعتی می باشند.
در لوله برق پلی آمید قیمت اتصالات با توجه به جنس آن مشخص می شود. از آنجا که این نوع لوله از مواد پلاستیکی تولید شده، زانویی آن نیز از همان جنس پلاستیک تولید می گردد.
زانویی پلاستیکی برخلاف نمونه پی وی سی pvc بصورت تزریق قالبی تولید شده؛ همچنین قیمت آن در مقایسه با مدل پی وی سی pvc به مراتب کمتر است. بطور کلی این نوع اتصالات شامل:
جهت اتصال میان و لوله برق پلی آمید و پی وی سی pvc از قطعه ای بنام بوشن پلاستیکی استفاده می کنند. این محصول در سایزهای 13، 16، 21 نیز تولید شده که با توجه به سایز لوله انتخاب می گردد. سایز 13.5 و 16 (20 و 25) دارای دو نمونه کوتاه و بلند نیز می باشند.
بطور کلی در نصب و اجرای لوله پلی امید برق در تاسیسات برق ساختمانی و صنعتی از بوشن استفاده نمی شود. زیرا تمامی بوشن ها از مواد پی وی سی pvc تولید شده که با پلاستیک مغایرت دارند. لذا بهترین گزینه جهت اتصال زانویی نیز می باشد.
در نصب و اجرای توکار لوله پلی آمید برق در تاسیسات برقی ساختمانی و صنعتی از کالایی بنام زانویی لوله برق بسیار استفاده می شود. وظیفه اصلی زانویی تغییر مسیر و زاویه دارد نمودن در شبکه لوله کشی نیز می باشد. همچنین زانویی از دو جنس پی وی سی pvc و پلاستیکی تولید می گردد.
نمونه پلاستیکی گزینه ای برای اتصال به لوله برق پلی آمید نیز می باشد. زیرا جنس این نوع لوله از مواد پلاستیکی بوده و با آن همخوانی دارد. زانوهای پلاستیکی برخلاف نوع پی وی سی pvc به روش تزریق قالبی تولید شده؛ و در آن از مواد گرانول و بازیافت استفاده می شود.
زانویی لوله برق خو دارای انواع مختلفی بوه که بسته به نیاز و نظر برقکاران خریداری می گردد. این موارد شامل: زانویی عصایی، زانویی دوردار و زانو کوتاه نیز می باشد. این موارد در نمونه پلاستیکی تنها شامل: زانویی عصایی و کوتاه است.و زانویی دوردار یا دو سر بلند تنها در جنس پی وی سی نسوز تولید می گردد.
لوله پلی آمید ، همانند هر ماده دیگری، دارای برخی معایب هستند. در زیر به برخی از معایب لوله برق پلی آمید اشاره می کنم:
۱. حساسیت به حرارت: لوله برق پلی آمید حساس به دماهای بالا هستند و ممکن است در دماهای بالاتر از حد مجاز خود آسیب ببینند. این مسئله می تواند در محیط هایی که دمای بالا وجود دارد، مانند صنعت های حرارتی، مشکل ساز شود.
۲. قابلیت اشتعال: لوله پلی آمید ممکن است در مقابل آتش قابلیت اشتعال داشته باشند. در صورتی که در نزدیکی منابع حرارتی یا در محیطهای آتشنشانی استفاده شوند، این خاصیت میتواند خطرناک باشد.
۳. قابلیت اکسیداسیون: لوله برق پلی آمید قابلیت اکسیداسیون دارند و در معرض اکسیژن، نور خورشید و یا مواد شیمیایی قرار میگیرند، ممکن است تغییر رنگ و خرابی داشته باشند. این موضوع میتواند در محیط هایی که با اکسیژن غنی هستند یا مواد شیمیایی قرار دارند، مشکل ساز شود.
۴. قابلیت شکست: لیست قیمت لوله برق پلی آمید نسبت به ضربه و فشار حساس هستند و ممکن است در صورت وقوع ضربه یا فشار زیاد شکسته شوند. این موضوع میتواند باعث نقص عملکرد و خرابی سیستم برقی شود.
با این وجود، لیست قیمت لوله برق پلی آمید همچنان در بسیاری از صنایع و کاربردها استفاده میشوند و مزایایی نیز دارند. اما در هر صورت، لازم است در انتخاب و استفاده از این لوله به موارد فنی و ایمنی دقت کرده و مشکلات احتمالی را در نظر بگیرید.
لوله برق یکی از اجزای اساسی در سیستمهای برقی است که برای انتقال جریان الکتریکی از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده میشود. در این مقاله، به معرفی و بررسی لوله برق استاندارد پرداخته خواهد شد. نخست، ویژگیهای مهمی که در انتخاب لوله برق باید در نظر گرفته شوند، مورد بحث قرار خواهد گرفت.
سپس، انواع مختلف لوله برق استاندارد و کاربردهای آنها مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در پایان، نکاتی درباره نگهداری و نصب صحیح لوله برق استاندارد بیان خواهد شد.
بدن مطلب:
ویژگیهای انتخاب لوله برق استاندارد:
انواع مختلف لوله برق استاندارد:
کاربردهای لوله برق استاندارد:
در این بخش، به معرفی و بررسی لوله برق استاندارد پرداختیم. ویژگیهای انتخاب لوله برق، انواع مختلف لوله برق استاندارد و کاربردهای آنها را بررسی کردیم. همچنین، نکاتی راجع به نگهداری و نصب صحیح لوله برق استاندارد بیان کردیم.
© تمامی حقوق این سایت متعلق به کالای برق درخش میر می باشد.
کالای خود را ثبت کنید
تا پیش فاکتور ارسال کنیم